pan oston hero

Leestijd: 3 minuten

Pan Oston

Samenwerking in de keten

Maatoplossingen voor de ketenpartner

Sinds 2012 leveren wij de hevelcilinders voor de talloze Pan Oston check-outs voor bouwmarkten, tuincentra en supermarkten. Voor het bedrijf uit Raalte zijn wij een voorraadhoudende partij, leveren just-in-time en werken in de keten samen op basis van een Pan Oston forecast over de jaarlijkse orderomvang. Wij leveren aan Pan Oston voornamelijk hevelcilinders, de ronde cilinders zoals die onder andere worden ingezet in postkastjes, met een sluithevel die aan de achterzijde draait.

Daniël Lindenburg is als purchaser/inkoper bij Pan Oston verantwoordelijk voor het sourcen van producten die het bedrijf gebruikt in zijn check-outs: DOM is preferred supplier van ons. Wij spreken DOM aan op hun expertise: “Deze hang- en sluitwerk vraag willen we voor onze klant graag opgelost hebben. Hoe zouden jullie dat doen?'” Ketensamenwerking is voor Pan Oston een vanzelfsprekendheid en een bewuste keuze.

Belangrijk voor Pan Oston


  1. Ketensamenwerking met projectoverstijgend karakter
  2. Ontzorgen op eigen initiatief
  3. Productieproces moet altijd doorgaan

Over Pan Oston

Pan Oston is retail checkout specialist. Zij ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden meubels/werkplekken voor medewerker(s) en/of klant(en) ten behoeve van registratie, afrekenen, serviceverlening, informatiepunt, administratie en presentatie van producten. Met onderscheidend design en engineering capaciteiten, de focus op middel grote series en de toegesneden services ontzorgen zij hun klanten Europese B-to-B markt en willen zij wezenlijk bijdragen aan hun succes.

Website Pan Oston

DOM is preferred supplier van ons. Wij spreken DOM aan op hun expertise: “Deze hang- en sluitwerk vraag willen we voor onze klant graag opgelost hebben. Hoe zouden jullie dat doen?'” Ketensamenwerking is voor Pan Oston een vanzelfsprekendheid en een bewuste keuze.

pan oston

Daniël Lindenburg, Inkoper, Pan Oston

Download Whitepaper

Vul het formulier in en ontvang een download link

DOM HOBERG

HOBERG S.A.

Contact Information
+ 32 (0) 10 23 22 20

Address

Avenue Edison 27
B-1300 Wavre
Belgium

How do I get here?